Hem Information Allmänt Insamling och donationer

Insamling och donationer

KognitionsKyrkans verksamhet är idiell, drivs utan vinstintresse och är helt beroende av frivilligt arbete och donationer.

Fysisk Kyrka

Målet och den yttersta önskan med det 10år långa engagemang som ligger som grund för alla initiativ relaterade till KognitionsKyrkan är en fysisk Kyrka. Framtagandet av en plan för hur det skall gå till är under arbete och det kommer givetvis kosta så väl pengar som resurser.

Verksamhet på nätet

På nätet så drivs förutom Kognitionskyrkan.nu även moral.nu, tankesmedja.nu och orden.cc. KognitionsKyrkan.nu är den centrala sidan för KognitionsKyrkans förkunnelser och syn på världen. Moral.nu är en diskussionssida med inriktning på moralfrågor i första hand. Tankesmedja.nu är en sida som samlar tänkare för att tänka på andliga frågor. Här har idén till övriga sidor formats. Tankesmedja.nu kommer att utvecklas mer senare. Orden.cc är en ordenssida med avsikten att förvalta och utveckla hållbara sätt som stärker harmonin och glädjen i vår omgivning. Det är idag en till synes dold sida, som kommer utvecklas mer senare.

Insamling & donation

Här finns olika möjligheter att donera pengar. Allt över tusenlappen som tas emot kommer redovisas nedan.

Donation via överföring till bankkonto:

SEB Konto: 56900412963
Iban-number: SE6750000000056900412963
Bic-kod: ESSESESS

Donation via PayPal:

Paypal logo

Klicka här eller på Paypal logotypen för att donera via Paypal.

Donation via SMS:

Du kan även SMS'a TEXTLIKER KOGNITIONSKYRKAN till 72120. Då skänker du per SMS 5kr till KognitionsKyrkan medans 5kr går till välgörenhet och andra teleomkostnader (Läs om det här).

Redovisning

Datum Summa Donator Ändamål
Jan 2011 5000.- Anonym

Tekniska behov